Cilipi.net

Nogomet

Turnir Sela 2012.Nogomet i Futsal u Konavlima pratite u rubrici Sport

Konavle

telefono-iconCavtat, Gabrili, Čilipi, Pridvorje, Ljuta... Piši za svoje mjesto! / više

Vijest, Slika, Vic...

Priče, vijesti, slike, video, vicŠaljite nam vijesti, slike, viceve, priče, anegdote, video / više

Poslovni imenik

Poslovni web imenikPoslovni Web imenik - prijavite se i promovirajte svoj posao / više

Slika tjedna

Ne Ćirilici u Vukovaru iz Čilipa
Ne Ćirilici u Vukovaru - Transparent na zvoniku u Čilipima
Baner

Đuro Kojotovski i Ptica Trkačica

( 3 puta )
Autor Administrator Petak, 23 Studeni 2007 05:11
road_runner.jpgNeuništiva vjera u vlastitu genijalnost Đura Kojotovskog i bezobrazna Ptica Trkačica godinama su nasmijavali publiku malih ekrana. Popularni "Mig Mig" i ACME preparati zasigurno su duboko urezani u pamćenje malo starije publike. Pravim imenom "Wile E. Coyote and Road Runner" nastao je davne 1948. god. u SAD-u kao parodija na tadašnje crtiće hvatanja mačke i miša (tipa Tom & Jerry). Od 1948. do 1964.god. autor crtića Chuck Jones režirao je 24 epizode od kojih je epizoda "Beep prepared" iz 61' nominirana za Oscara...

Sigurno se pitati jeli ptica ikad uhvaćena? - Ljubitelji i okorjeli fanovi crtića došli su na neobičnu ideju. Zaluđeni činjenicom da jadni Đuro nikad neće uhvatiti Pticu Trkačicu, fanovi su odlučili skupiti novac za snimanje još jedne epizode u kojoj će Đuro Kojotovski napokon uhvatiti Šticu Trkačicu. Zahvaljujući velikoj kampanji, članovi Wile E. Coyote Fan Cluba uspjeli su skupiti 2 000 000 $ za produkcijske troškove snimanja još jedne epizode.

I zaista, tvorci crtanog filma napravili su jednu jedinu epizodu u kojoj Kojot naoružan za slavlje prepoznatljivim rekvizitima (ubrus oko vrata i pribor spremljen za gozbu) uhvati šapama ptičurinu. No i sam Kojot bio je poprilično iznanađen tim događajem, pa sa izrazom totalnog čuđenja i nevjerice na licu izvlači famoznu tablu kojom gledaocima poručuje: Ne mogu vjerovati! Nakon toga Kojot Pticu - pusti!

Mi Vam donosimo baš tu famoznu epizodu. Uživajte.


 

Dodaj komentar


Vaše vijesti

Šaljite nam Vaše vijesti, priče, slike i video snimke na admin@cilipi.net

Obavijesti

Forum je sada u potpunosti u stranici i jedna registracija vrijedi za sve!

Korisnici
Registriraj se
Registriraj se