Cilipi.net

Nogomet

Turnir Sela 2012.Nogomet i Futsal u Konavlima pratite u rubrici Sport

Konavle

telefono-iconCavtat, Gabrili, Čilipi, Pridvorje, Ljuta... Piši za svoje mjesto! / više

Vijest, Slika, Vic...

Priče, vijesti, slike, video, vicŠaljite nam vijesti, slike, viceve, priče, anegdote, video / više

Poslovni imenik

Poslovni web imenikPoslovni Web imenik - prijavite se i promovirajte svoj posao / više

Slika tjedna

Ne Ćirilici u Vukovaru iz Čilipa
Ne Ćirilici u Vukovaru - Transparent na zvoniku u Čilipima
Baner

Dan Općine 2013 - Ovogodišnji Laureati

( 5 puta )
Autor Đole Utorak, 22 Listopad 2013 07:13

Laureati

Prigodom proslave 21. obljetnice Dana Općine Konavle održana je svečana sjednica Općinskog vijeća tijekom koje su dodijeljene nagrade zaslužnim pojedincima. Ovogodišnji dobitnici javnih priznanja općine Konavle su Vaterpolski klub Cavtat, Ljubica Brailo, Kulturno umjetničko društvo "Vlaho Bukovac" i DVD Čilipi, dok za počasnog građanina i Nagradu Općine za životno djelo ove godine nije bilo prijedloga. DVD-u Čilipi koje okuplja 117 članova nagrada je pripala jer od osnutka 2008. predstavljaju oslonac Vatrogasnoj zajednici i općini u zaštiti ljudi i imovine.

 

Treptajući semafor u Čilipima

( 1 put )
Autor Mario Petak, 07 Veljača 2014 23:54

Semafor ČilipiPrije par dana na križanju u Čilipima, postavljen je znak pješačkog prijelaza sa treptajućim svijetlima poviše i u samom kolniku. Budući se radi o mjestu gdje se dogodio ne mali broj prometnih nezgoda, ovaj signalni uređaj trebao bi utjecati na brzinu vozača kroz samo mjesto te nadamo se spriječiti prometne nezgode.

 

Vandalizam na prostoriji Cilipi.net-a

( 2 puta )
Autor Mario Ponedjeljak, 20 Siječanj 2014 21:30

vandalizamU prostorijama udruge Cilipi.net-a na Suvarevini između četvrtka i petka slomljena su dva stakla na prozorima zgrade.

Obzirom da je prostor kojeg je Cilipi.net dobio na korištenje obnovljen od zajedničkih sredstava MNK Čilipi (Udruge mladih Čilipi) pitanje je kome je u interesu nešto takvo napraviti i na koji način razmišljaju neki ljudi?!

 

Krilano - Konavle najdraže

( 3 puta )
Autor Administrator Četvrtak, 24 Listopad 2013 15:02

Kako stihovi kažu "Srce mi tuče kad uz more, mi zapjevamo, najdraže Konavle", pa poslušajmo...

Autor pjesme: Milo Krilanović

 

Vukovar - Priča o Gradu 2013.

( 4 puta )
Autor Đole Ponedjeljak, 18 Studeni 2013 08:35

Odustajem od svih traženja pravde, istine, odustajem od pokušaja da ideale podredim vlastitom životu, odustajem od svega što sam još jučer smatrao nužnim za nekakav dobar početak, ili dobar kraj. Vjerovatno bih odustao od samog sebe, ali ne mogu. Jer tko će ostati ako se svi odreknemo sebe i pobjegnemo u svoj strah? Kome ostaviti grad? Tko će mi ga čuvat dok mene ne bude, dok se budem tražio po smetištima ljudskih duša, dok budem onako sam bez sebe glavinjao, ranjiv i umoran, u vrućici, dok moje oči budu rasle pred osobnim porazom?

Tko će čuvati moj grad, moje prijatelje, tko će Vukovar iznijet iz mraka?

Nema leđa jačih od mojih i vaših, i zato, ako vam nije teško, ako je u vama ostalo još mladenačkog šaputanja, pridružite se. Netko je dirao moje parkove, klupe na kojima su još urezana vaša imena, sjenu u kojoj ste istodobno dali i dobili prvi poljubac - netko je jednostavno sve ukro jer kako objasniti da ni sjena nema? Nema izloga u kojem ste se divili vlastitim radostima, nema kina u kojem ste gledali najtužniji film, vaša je prošlost jednostavno razorena i  sad nemate ništa. Morate iznova gradit. Prvo svoju prošlost, tražiti svoje korjenje, zatim svoju sadašnjost, a onda, ako vam ostane snage uložite je u budućnost. I nemojte biti sami u budućnosti. A grad, zanj ne brinite, on je sve vrijeme bio u vama. Samo skriven. Da ga krvnikne ne nađe. GRAD - TO STE VI.

R.I.P. Siniša Glavašević

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 102

Vaše vijesti

Šaljite nam Vaše vijesti, priče, slike i video snimke na admin@cilipi.net

Obavijesti

Forum je sada u potpunosti u stranici i jedna registracija vrijedi za sve!

Korisnici
Registriraj se
Registriraj se